На фронті загинули 8 військових із області на заході України

Сьогодні, 2 січня, у Львівській області прощаються з військовими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Олег Чернета
Мешканець села Сихів Стрийської громади. Був старшим сержантом стрілецького відділення. Загинув 21 грудня 2023 року в Куп’янському районі на Харківщині. Воїну було 48 років.

Михайло Кунанець
Уродженець Яворова. Під час повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав ЗСУ у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. Був командиром радіоелектронного відділення. Захисник загинув 28 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу села Новомихайлівка Донецької області. Воїну був 31 рік.

Руслан Нарок
Мешканець селища Підкамінь Золочівського району. З першого дня повномасштабної війни долучився до ЗС України у складі 64 батальйону 103 бригади ТрО. Руслан загинув 26 грудня 2023 року на Харківщині.

Юрій Демчишин
Львів‘янин. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини у складі 128-ї окремої бригади ТрО. Воїн загинув 24 грудня 2023 року на східному напрямку. Йому було 40 років.

Ігор Іванюк
Уродженець міста Дубно Рівненської області. Із перших днів повномасштабного вторгнення росії добровольцем став на захист Батьківщини. Спершу боронив країну в лавах батальйону «Свобода» на Київщині. Згодом – на Донеччині у складі 5-ї окремої штурмової Київської бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув воїн 28 лютого 2023 року. Йому було 52 роки.

Андрій Остапчук
Уродженець села Переможне. На початку повномасштабного вторгнення став добровольцем у складі 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Був оператором відділення протитанкових ракетних комплексів. Загинув воїн 20 липня 2023 року.

Андрій Більовський
Дрогобичанин. На захист України став у січні 2023 року. Був стрільцем-снайпером 1 відділення 2 десантно-штурмового взводу 9 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону вч А-0224. Воїн загинув у грудні 2023 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Йому було 35 років.

Читайте також  ЗСУ в Ночі Знищили 2 Воєнні Бази РФ. Новими ракетами повністю знищено 2 Стратегічних Аеродрома РФ

Константин Грузін
Народився в селі Жовте Дніпропетровської області. Мешкав у Стебнику. Під час повномасштабної війни став на захист України та був навідником 2-го мотопіхотного відділення мотопіхотного батальйону вч а-0998. Загинув 28 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання. Йому було 49 років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.