“путін нарешті помре і війна скінчиться”: прогноз на рік від британського провидця, який передбачив ковід та Brexit

Війна в Україні в 2024 році може досягнути свого фіналу, оскільки є велика ймовірність того, що президентросії Володимир путін врешті решт помре. Без такого переломного моменту бойові дії будуть продовжуватися до виснаження.

Такий прогноз дав британський екстрасенс Крейг Гамільтон-Паркер в інтерв’ю Metro, пише Оглядач. Журналісти стверджують, що провидець, якого називають “новим Нострадамусом”, раніше нібито передбачав пандемію COVID-19, Brexit, президентство Дональда Трампа і смерть королеви Єлизавети II.

69-річний Гамільтон-Паркер стверджує, що є духовним медіумом і разом зі своєю дружиною досягає стану, під час якого може бачити майбутнє. Одначе, не варто виключати, що британець просто вміє уважно читати новини та робити висновки з них.

“У 2024 році війна в Україні буде продовжуватися. Вона зайшла в глухий кут і буде безперервною війною на виснаження”, – стверджує пророк.

Водночас Гамільтон-Паркер стверджує, що відчуває, ніби смерть путіна неминуча. Не взагалі, бо очевидно ж, що воно не безсмертне, а “неминуча” саме в 2024 році.

“Я відчуваю, що смерть путіна неминуча, і це може стати переломним моментом і тим, що все це (війна в Україні. – Ред.) закінчиться”, – заявив журналістам екстрасенс.

Чи може смерть путіна зупинити війну? Питання спірне, але в росії все ж може початися неабияка боротьба за владу, яка може відволікти увагу наших сусідів від України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.