“Остання зустріч була короткою”: у боях на Лиманському напрямку загинув український воїн Святослав Романчук

На Лиманському напрямку вночі 28 грудня 2023 року загинув український захисник Святослав Романчук. Уламок ворожого снаряда пробив його сонну артерію.

Про трагедію повідомила в Facebook дружина воїна Ганна Даниленко. “Мого Славу вбили“, – написала українка.

Романчук став на захист України на початку повномасштабного вторгнення, пішов до ТрО. Останні три місяці він був на “нулі”.

Даниленко розповіла, що 30 грудня мала їхати до коханого, щоб зустріти Новий рік разом. “Остання зустріч була короткою, його раптово витягли посеред ночі з ліжка й повезли на позиції, бо не було ким замінити інших”, – написала кохана нашого захисника.

“Слава був талановитим інженером, який міг у всьому розібратися, з руками з правильного місця. І дуже гострий допитливий розум. Трохи авантюрності. І коли я познайомилась з його побратимами, вони наперебій хвалили, якій він чудовий, але й ще трохи жалілися, бо Нутрій мав свою специфічну картину світу і не завжди її пояснював іншим”, – розповіла Даниленко.

Пара одружилася під час повномасштабної війни. “На весіллі я плакала, бо треба було відправляти його на фронт“, – зізналася українка.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.