Коли Україна може суттєво наблизитись до перемоги: астролог назвала рік

У найближчі дев’ять місяців в України можуть бути великі перемоги, але за умови, що зміниться стратегія.

Про це астролог Яна Тимощук розповіла в інтерв’ю “УНІАН”.

Відповідаючи на питання про те, чи зможе українське суспільство вже найближчим часом побачити якісь “дзвіночки” перемоги, астролог зазначила, що їх вже видно зараз, адже у нашої країни є сила, енергія збереження землі.

“Ми продовжуємо боротися. Але є і нові енергії, які означають заклик. Тобто будуть мобілізувати нових людей і навчати їх. У найближчі дев’ять місяців можуть бути великі перемоги. Але за умови, що ми змінимо стратегію”, – сказала Яна Тимощук.

Вона пояснила, що країні потрібні “нові старі лідери”.

“Зараз ситуація така, що прибравши більш досвідчених командувачів, ми отримуємо не зовсім той результат, який нам потрібен. Тому варто переглянути систему управління та контролю”, – розповідає астролог.

Говорячи про те, що зараз може допомогти ЗСУ побороти агресію РФ, Тимощук зазначила, що їй випадає карта “Король жезлів” – це президент України Володимир Зеленський.

“Є якісь таємниці, про які ми не здогадуємося. Можливо, найближчим часом ми щось дізнаємося. Але в основному ситуація залежить від уряду. Система вимагає змін”, – резюмувала астролог.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.