Кінець війни в Україні: до літа почнеться таке, що розвалить рф і знесе Білорусь — буде в рази гірше, ніж нам зараз

Астролог поділився прогнозом, що у 2024 році чекає на Україну та рф

У лютому 2024 року 24 числа буде два роки з початку повномасштабної російської військової агресії. Чи вірять до цього військові дії, чи війна продовжиться, поділився своїм прогнозом знавець ведичної традиції в астрології Алакх Ніранжан. Відео опубліковано у TikTok.

Астролог прогнозує, що перша половина 2024 року до весни буде складною. В цей час Україні варто сподіватися лише на себе, треба буде вистояти весь цей час.

Потім астролог прогнозує, що потік підтримки посилиться і має бути наступ ЗСУ. Відбудеться, за його прогнозом, перелом і настання завершення війни. Астролог назвав літо чи вересень, але додав, що ці терміни можуть зміститися: “плюс”-“мінус”.

Також ведичний астролог прогнозує, що росія піде в наступ, але це буде не дуже вдала спроба. Ворог понесе велику кількість жертв.

При цьому, навесні, коли на росії заплановані вибори, астролог передбачає зміну ситуації, буде жорстка диктатура.

Влітку він прогнозує, що російські окупанти почнуть повертатися додому, буде криза, як у 2014-2017 роках на рф.

Все це супроводжуватиметься великими проблемами в економіці, ситуація буде схожа на ту, що була у 90-х. Астролог додав, що для росії буде не найвеселіша ситуація. У Білорусі у другій половині 2024 року астролог прогнозує також зміну політичної системи.

При цьому, до цього астролог прогнозував, що наступного літа лише складуться умови для закінчення кровопролитної битви. Червень і літо наступного року стануть переломним моментом, коли відбудеться страшна битва українських воїнів із силами пітьми.

Він переконаний, що влітку ініціатива повернеться в Україну і після серйозної роботи на фронті бойові дії закінчаться, а з вересня почнуться переговори.

Читайте також  "Секретний процес "руйнації" легень проявляється запізно, штам "Омікрон" суне з бідою": лікар про наступ вірусу (ВІДЕО)

Астролог також зазначив, що навіть якщо в результаті переговорів Україна не поверне всі свої території, то через максимум 7 років вони повернуться, але за певних обставин. За його словами, все залежить від того, чи відбудуться зміни в державі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.