На війні зaгuнули бійці з Прикарпаття

Бійців втратили Верховинщина та Долинщина.

23 грудня в районі села Новодарівка Запорізької області загинув командир другої стрілецької роти військової частини, молодший лейтенант – Медвійчук Василь Васильович.

Про це повідомили на сторінці Верховинської районної ради.

“Загинув Василь Медвійчук 15 грудня 1985 року народження, жителя села Красник Верховинського району. Він був відважним воїном та вірним сином українського народу. Після нападу росії в 2014 р. одразу ж відправився на захист нашої країни, воював 13 місяців. Маючи великий досвід бойових дій першого лютого 2022 р. без вагань став на захист України. Вічна пам’ять!”- йдеться у повідомленні.
Також 20 грудня біля населеного пункту Спірне, Бахмутського району Донецької області, внаслідок наступально-штурмових дій противника в ході оборонного бою, отримав поранення несумісні з життям Проців Михайло Васильович.

Михайло родом із села Надіїв, Долинської громади, про це повідомив очільник громади Іван Дирів, пише ПІК.

“Щирі співчуття дружині, батькам, родині, друзям… Нехай Господь допоможе з гідністю та смиренням пережити цю страшну втрату. Вічна пам’ять, вдячність і слава полеглому Героєві! Ми пам’ятаємо кожного з вас, наші душі плачуть за кожним Героєм!”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.