Валізи в зуби і додому! Екстрений призов, ШОКУЮЧА ЗАЯВА: до уваги українцям — Зеленський підписав!? Тепер не втечете!

Громадянам України віком від 25 до 60 років, які перебувають і проживають в Німеччині та інших країнах, може бути вислане повідомлення в зв’язку з викликом на призов до Збройних Сил України.

Міністр оборони України Рустем Умеров заявив, що у 2024 році планує провести мобілізацію на військову службу серед чоловіків у віці від 25 до 60 років, які проживають за кордоном, зокрема в Німеччині та інших країнах. Українців цієї вікової групи запрошують з’явитися в призовні пункти Збройних сил. Інформацію про це Умеров надав під час інтерв’ю одному з видань.

Як зазначається в інтерв’ю Welt TV, міністр оборони України Рустем Умеров говорив про «запрошення» українців призовного віку від 25 до 60 років, які проживають за кордоном, з’явитися в призовні пункти Збройних сил.

Водночас, він також наголосив, що будуть застосовані санкції у випадку, якщо українці не виконають це прохання.

«Ми все ще обговорюємо, що станеться, якщо вони не прийдуть добровільно», — сказав Умеров.

Згідно з висловленням глави Міністерства оборони, справедливість виявляється як важливий аспект. В майбутньому для мобілізованих осіб планується забезпечити заздалегідь чітке розуміння того, як їх будуть навчати та оснащувати, де і коли вони будуть виконувати військовий обов’язок, а також коли вони будуть демобілізовані.

Нагадаємо, нещодавно Президент України Володимир Зеленський заявив, що главком і Генштаб запропонували мобілізувати додаткових 450-500 тисяч осіб.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.