Мобілізувати хочуть цілими висотками: що вигадали ТЦК для власників квартир

У ТЦК хочуть зобов’язати брати участь домоправителів у мобілізації мешканців багатоповерхівок
У мережі з’явилася інформація про те, що ТЦК планують мобілізувати всіх громадян, які мешкають у багатоповерхових будинках. Понад те, закликати до цього процесу мобілізації хочуть домоправителів.

Отже, у матеріалі, опублікованому в соціальній мережі, йдеться про те, що домоправителів та ОСББ хочуть зобов’язати подавати списки військовозобов’язаних власників та мешканців будинків у ТЦК.

Так от, наприклад, у Тернополі для цього зібрали нараду для домоправителів. Проте ті заявили, що не готові ходити по квартирах і перевіряти, чи стоять жителі на обліку.

Слід зазначити, що така пропозиція для домоправителів, якщо її можна так назвати, звучить як мінімум трохи дивно, адже це вже виходити за всі рамки, щоб змушувати одних українців здійснювати незрозумілі перевірки інших громадян, які проживають у багатоповерхових будинках.

Тому зовсім не дивно, що домоправителі відмовляються здійснювати такі перевірки.

Мало того, що представники ТЦК виловлюють громадян на вулицях і силоміць тягнуть їх у військкомати, то ще й вигадали чергове заняття для українців, щоб ті робили їхню роботу або іншими словами – доповідали про мешканців будинків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.