Скільки ще триватиме війна: Буданов приголомшив заявою

Гучна заява очільника ГУР Кирила Буданова шокувала суспільство. Він розповів, чи готова Росія воювати наступні два роки.

Що саме сказав головний розвідник України та які прогнози щодо війни сколихнули Мережу, розповіла в ексклюзивному сюжеті для TSN.ua журналістка Вікторія Панченко.

Буданов шокував
РФ зараз не має планів вести війну 2025 року — ошелешив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов. Про це він заявив на дискусії “2024: виклики та перспективи”. За його словами, принаймні станом на зараз РФ не має наміру воювати ще через рік.

“Можу вам єдине сказати: планів вести війну 2025 року Російська Федерація станом на зараз не має. Можливо, під кінець 2024 року, якщо нічого не зміниться, вони будуть це коригувати. Але наразі планів таких у них немає”, — зазначив Буданов.

Проблема з ресурсами
Очільник ГУР додав, що російська окупаційна армія має проблеми з ресурсами. Адже вести війну вже майже два роки дуже дорого обходиться Москві. Цікаво, коли вже там зрозуміють, що Росія не гумова? Навіть з її, здавалося б, “безмежними ресурсами”. Хоча кого це обходить? Народу ж багато. Дарма, що живуть вони без світла, газу, туалетів у будинках та інших благ цивілізації. Будуть жити так і далі, бо всі гроші йдуть на війну з Україною.

“І ресурси там не є необмеженими. Можливо, трохи грубо пролунає, але ми воюємо за чужий кошт, а вони — за свій. І свої кошти вони рахують, хоча здається, що ні. І дуже прискіпливо”, — сказав Буданов.

Загрози з боку Росії
Цікаву думку з приводу продовження війни і так званого “плана пабєди” Росії висловив політичний і військовий аналітик Євген Дикий.

Читайте також  Що чекає на мешканців «звільнених» територій

Водночас Дикий говорить і про загрози з боку агресора та потужну інформаційну кампанію, яку росія веде проти України та наших західних партнерів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.