Як рідні так і слiдчі були шoкoвані, коли пpoчитaли! Пiдривник залишив пepeдсмeртну записку в якій oпиcaні вpaжаючі фaкти

Депутат, який підірвав кілька гранат у будівлі Керецьківської сільської ради, готувався до свого вчинку заздалегідь. Вдома у нього знайшли передсмертну записку.

Про це під час брифінгу на полях Конгресу місцевих і регіональних влад заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, пише Укрінформ.

“На жаль, сьогодні зранку в Закарпатській області відбулася надзвичайна подія, коли один із депутатів сільради приніс на засідання до своїх колег гранати і кинув їх практично їм під ноги. Можна сказати, що він залишив після себе відповідну інформацію, записку”, – повідомив міністр.

Теракт в сільраді на Закарпатті

Як писав УНІАН, вдень у п’ятницю, 15 грудня, у будівлі Керецьківської сільської ради Хустського району сталися вибухи. Як видно на відео, що з’явилися в мережі, один з депутатів під час засідання пожбурив в колег три бойові гранати.

Унаслідок вибуху постраждали 26 осіб. За відомостями правоохоронців, шестеро постраждалих знаходилися у тяжкому стані. Підривник теж вижив.

За повідомленнями ЗМІ, депутат Сергій Батрин, що приніс гранати на сесію сільради, ймовірно, був обурений деякими бюджетними питаннями. Раніше в нього вже був тривалий конфлікт із головою сільради.

Служба безпеки України розслідує цей випадок за ч. 1 ст. 258 ККУ – терористичний акт. Власне розслідування провадить поліція: за ч. 1 ст. 263 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.