“Буде домовленість про припинення в0гню“: український астр0лог назвав дату, коли в Україні відкриються кордони для чоловіків

Астролог Олексій Кириченко зробив прогноз щодо того, коли відкриються кордони та чоловіки зможуть виїжджати за межі України. За його словами, у 2025 році будуть зняті всі обмеження.

Кириченко зазначив, що у травні 2024 року відбудуться певні домовленості між Україною та РФ щодо припинення вогню. У цей час Плутон вийде із Козерога.

Повні обмеження для Плутона знімуться вже 2025 року. Це може означати, що у 2025 році буде знято обмеження щодо закриття кордонів, особливо для чоловіків, вважає астролог.

“Буде домовленість про припинення вогню“: український астролог назвав дату, коли в Україні відкриються кордони для чоловіків

Вихід Плутона з Козерога на початку 2024 року, що посилює поєднання планет, яке відбудеться у травні 2024 року, астролог трактує як певні домовленості між Україною та Росією. На його думку, це будуть домовленості саме щодо припинення вогню.

Кириченко також додав, що багато обмежень зберігатимуться до Дня Незалежності України 24 серпня. Тобто, з кінця літа 2024 року обмеження для українців суттєво зменшаться. Також планети вказують на те, що процеси відкриття кордонів проходитимуть плавно і навколо них буде багато незрозумілого та проблематичного.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.