Відійшов у засвіти франківський професор Михайло Пустовойт

Розроблений ним метод знайшов своє продовження у наукових працях травматологів США. В Америці й завершився життєвий шлях медика.

Івано-Франківського національного медичного університету на своєму офіційному сайті повідомив про смерть відомого професора Пустовойта Михайла Івановича.

Свого часу він завідував кафедрою травматології, ортопедії та військово-польової хірургії ІФНМУ з 1982 по 1991 рік та з 1993 по 1998 роки, розповідає ПІК.

Михайло Іванович був надзвичайно життєрадісною, працьовитою та відданою своїм переконанням людиною. Він походив з родини лікарів, тому для нього родина і медицина були найвищими цінностями в житті.

Його наукові інтереси стосувалися фізіології кісткової тканини та оптимізації її формування після травматичних ушкоджень, що було відображено у його докторській дисертації “Вплив керованих механо-динамічних навантажень на формування дистракційнного кісткового регенерату”.

Розроблений ним метод знайшов своє продовження у наукових працях травматологів США. В Америці й завершився життєвий шлях Михайла Івановича.

Колектив ІФНМУ висловив щирі співчуття членам родини Михайла Івановича – медикам України – які зараз борються на медичному фронті за перемогу України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.