Хлoпцю було лише 17… Вечіpня звіcтка сколиxнула Укpаїну. Знайдено мертвим Нестоpа Загалеця, який загадково зник на пеpедодні. Деталі…

Хлoпцю було лише 17… Вечіpня звіcтка сколиxнула Укpаїну. Знайдено мертвим Нестоpа Загалеця, який загадково зник на пеpедодні. Деталі…

За офіційною інформацією в Запоріжжі знайшли мертвим хлопця 2007 року народження Нестора Володимировича Загалеця.

Правоохоронці обіцяють надати офіційний коментар з цього приводу у понеділок, 11 грудня.(Оновлено. Дивіться трохи нижче).

За попередньою інформацією, померлого юнака знайшли на конюшні в Комунарському районі місті.

Нагадаємо, Нестор Загалець зник 7 грудня. У відділку поліції №4 почали розшук неповнолітнього. Окрім цього, до пошуку активно долучилися запоріжці. Вони шерили інформацію про зникнення дитини та допомагали його шукати.

Оновлено:

Вчора, 10 грудня, правоохоронні органи Запоріжжя знайшли тіло підлітка 2007 року народження, Нестора Володимировича Загалеця. За попередніми даними, причиною смерті стало самогубство.

Про це повідомила речниця Національної поліції в Запорізькій області Анна Ткаченко журналістам «Суспільного Запоріжжя».

«Поліцейські негайно розпочали пошуки хлопця. У зв’язку з цим відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з додатковим кваліфікуванням – безвісті зниклий. У ході проведення заходів 10 грудня було знайдено тіло неповнолітнього, який, за попередніми даними, позбавив себе життя самогубством».

Наразі проводиться досудове розслідування, під час якого правоохоронні органи встановлюють всі обставини події.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.