У лікарні, у свій день народження, помер військовий з Франківщини

Сьогодні, 10 грудня, йому мало виповнитися 51 рік. Серце Героя перестало битися у його день народження.

Відійшов у вічність Василь Микицей.

Захисник 5 грудня 2023 року отримав важкі поранення на позиціях під Гуляйполем Запорізької області. У лікарню потрапив у важкому стані. На жаль, дива не сталося, боєць помер, повідомила Калуська міська рада, пише ПІК.

Довідково: Василь Микицей добровольцем став на захист рідної землі. 25 лютого 2022 року вступив до Калуського ТрО. Служив солдатом-стрільцем 79 батальйону 102 бригади. Він був учасником осередку СУМ. 6 грудня 2022 року до Дня ЗСУ отримав «Хрест Сумівця-Бійця».

Василь – батько трьох синів. Старший син також вірно служить Батьківщині в лавах Національної гвардії, середній – волонтерить, а молодший серед молодшого юнацтва КМО СУМ в Україні.

“Василь Микицей кілька років працював у виконавчих органах Калуської міської ради. Мешканці нашої громади його добре знали, бо він виконував важливі функції – захист прав споживачів. Був чудовим сім’янином, вірним товаришем та побратимом, завжди був готовий прийти на допомогу”, – йдеться у повідомленні.
Сміливий, волелюбний та вірний рідній Україні. Перебуваючи у першій лінії оборони, без страху та сумніву був готовий іти до кінця. І казав: «Я буду тут до Перемоги».

Вічна пам’ять!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.