Мольфар сказав, куди летітимуть всі ракети в грудні

За його словами, на початку зими не можна ігнорувати повітряну тривогу.

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що грудень буде одним з найскладніших місяців за весь період повномасштабної війни. За його словами, на початку зими Росія влаштує масовані атаки.

“У зоні ризику будуть абсолютно всі міста, і навіть захід. Росіяни накопичили велику кількість зброї, яку зараз будуть використовувати. Не можна ігнорувати повітряну тривогу, тому що вона може вартувати життя”, – сказав Гордєєв в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що окупанти дуже хочуть взяти Київ. Тому мольфар рекомендує всім подумати, що він може зробити для того, щоб цього не сталося.

“Зараз у військових дуже мало зброї, обмандирування. Вони хворіють, мерзнуть. Стихія хоч зараз нам і допомагає, тому що вона негативно впливає на нашого ворога, але вона несе і негативні аспекти для наших хлопців”, – продовжив Гордєєв.

Що стосується найгарячіших точок, то на Авдіївку, наприклад, випадає карта “Підвішеного”, яка говорить про те, що ситуація гальмується. Також випадає карта “Смерті”.

“Триватиме м’ясорубка як з нашого боку, так і з боку окупантів. Але глобального просування я поки не бачу”. – підсумував експерт.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.