Знову трaгiчнa новина: на фронті зaгинyли 11 військових із заходу України

Сьогодні, 28 листопада, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Богдан Боднар
Служив навідником гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону. Загинув Захисник 22 листопада 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу поблизу

 

Сергій Яріш
Сергій був мобілізований із перших днів повномасштабної війни. Проходив службу у 118-й окремій бригаді територіальної оборони. Був сапером. Брав участь в бойових діях на Запорізькому напрямку. Відійшов у вічність, перебуваючи у короткочасній відпустці у Львові.

Мирон Лойко
Служив на Запорізькому напрямку. Загинув 22 листопада 2023 року під час мінометного обстрілу в Авдіївці в Донецькій області.

Олександр Пуйло
Був старшим сержантом, інструктором евакуаційного відділення медичної роти в/ч А0536. Загинув Герой 20 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання.

Тарас Дудинський
26 листопада 2023 року Захисник передчасно відійшов у вічність. Йому було 57 років.

Микола Русин
До повномасштабного вторгнення працював закордоном. Повернувся, аби захищати Батьківщину від загарбників. Після навчання захисник приєднався до лав 36 окремої бригади морської піхоти. Брав участь у звільненні села Врожайне, що на Запоріжжі, де отримав контузію. Брав участь у бойових діях на Херсонському напрямку. Трагічно загинув 14 листопада 2023 року.

На Рівненщині провели в останню дорогу п’ятьох мужніх захисників України.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

24-річний Сергій Іванюк з квітня 2023 року був призваний до лав ЗСУ. З 5 вересня молодший лейтенант вважався зниклим безвісти. Через три довгих місяці рідні отримали підтвердження про загибель Сергія. Це сталося на Запоріжжі 31 серпня під час мінометного обстрілу. Поховали Героя на кладовищі «Нове».

Читайте також  “Коли ховали маму дитинці виповнилось шість днів”: у селі влаштували терор родині молодої жінки, яку вбив коронавірус

38-річний Богдан Білоус був призваний за мобілізацією 5 серпня минулого року. Богдан був доброю, світлою людиною, хорошим сім’янином, батьком двох маленьких дітей. У лавах Збройних Сил України – солдатом-гранатометником механізованого відділення. Брав участь у боях на найгарячіших напрямках фронту. Життя воїна обірвалося 22 листопада під час виконання бойового завдання в Харківській області. Поховали Героя у Великих Селищах.

46-річний Віктор Добридник з березня минулого року військовий захищав Батьківщину у лавах Збройних Сил України. Служив молодшим сержантом в одній із єгерських бригад. 4 листопада під час виконання бойового завдання на Донеччині воїн загинув. Поховали захисника у рідному селі.

53-річний Петро Луцик з перших днів повномасштабного вторгнення рф він добровільно став на захист України. 25 березня минулого року поповнив ряди роти охорони третього відділу Рівненського РТЦК СП, а наприкінці травня 2022 року потрапив на Харківщину у складі 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. 23 листопада на Харківщині Герой загинув.

28-річний Іван Будь служив водієм штурмової роти. 22 листопада Герой загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Поховали захисника на кладовищі його рідного села Острів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.