Знову сумна звістка: На фронті зaгинyли 8 військових із заходу України

Сьогодні, 24 листопада, у Львівській області попрощалися із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Іван Наконечний
У липні 2023 року став на захист Батьківщини від російських окупантів до складу 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на території Харківщини та Донеччини.

Василь Степанків
У 2019 році підписав контракт зі Збройними Силами України. Воїн проходив військову службу у 80-тій окремій десантно-штурмовій бригаді Десантно-штурмових військ Збройних сил України. Був старшим сержантом. Помер від численних поранень, які отримав під час служби.

У громадах області попрощалися із загиблими військовими, які віддали своє життя на фронті.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Микола Базилевич у червні цього року був призваний на військову службу за мобілізацією. Служив навідником. На жаль, 15 листопада внаслідок ворожого артилерійського обстрілу воїн загинув на Херсонщині.

Петро Євсович з першого дня війни став на захист Батьківщини. Воїн служив у складі 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Незважаючи на проблеми зі здоров`ям, після відпустки, у серпні Петро повернувся до побратимів на фронт. На жаль, 20 листопада Герой загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Сарненчанин Олег Фейцер у січні цього року був призваний на військову службу. 5 місяців воїн вважався зниклим безвісти, проте хороша звістка для родини так і не надійшла. На жаль, як зʼясувалося, воїн загинув 19 липня 2023 року в Донецькій області.

В Острозькій громаді попрощалися із земляком Віталієм Ткачем. Чоловік народився в селі Верхів. Після навчання працював у місцевому КСП, різноробочим-будівельником в ТОВ «Вежа».

Читайте також  НА ПРИКАРПАТТІ 20-РІЧНИЙ ХЛОПЕЦЬ НАСМЕРТЬ ЗБИВ ПЕНСІОНЕРА

Разом з дружиною виховували трьох дітей. На жаль, Герой загинув 8 листопада під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Захисникові назавжди буде 42 роки.

У Березнівській громаді віддали останню шану старшому солдату аеромобільного батальйону Роману Логащуку. У грудні 2022 року Роман став на захист України від рашистських загарбників. На жаль, старший стрілець аеромобільного батальйону 80-ї окремої десантно-штурмової бригади загинув 11 листопада під час бойових дій на Донеччині. За декілька днів він відсвяткував би свій 28 день народження, але повернувся додому назавжди, «на щиті».

На Дубенщині в останню дорогу провели Богдана Міщура. У Збройних Силах проходив службу на посаді солдата-гранатометника. На жаль, Герой загинув 27 липня під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.