Вже у понеділок з 8 до 17 години: в Обленерго виставили нові графіки відключень світла

Українців попередили про відключення світла.

Частина території України буде без електропостачання на наступному тижні згідно з графіком відключень, оприлюдненим компанією “Обленерго” для споживачів Закарпаття. Зазначено, що з 20 по 24 листопада цього року електропостачання буде зупинено переважно вранці, починаючи з 9 години й до 17 години.

Зокрема відключення торкнуться: Хустській район с. Онок, Мукачівській район, Рахівській район, Ужгородській район, м. Ужгород, Тячівській район с. Новоселиця, Берегівській район с. Горноглаб та інші населені пункти.

Про це йдеться на сайті zakarpat.energy

Заплановані відключення електроенергії є необхідними для технічного обслуговування електричних мереж і будуть проводитися у всіх районах Закарпаття. Споживачам рекомендується ознайомитися з встановленими графіками наступного тижня.

Також ці графіки можна знайти за цим посиланням на сторінці клієнтів.

Також варто відзначити, що споживачам поступово надають ліміти на споживання електроенергії. Автоматичні лічильники автоматично відключають споживача від електромережі, враховуючи нововведення для родин, які встановили двозонні лічильники обліку електроенергії вдома. Ці пристрої сприяють економії коштів, особливо вночі, коли вартість електроенергії значно нижча, ніж вдень.

Одночасно нові лічильники мають автоматичну функцію вимкнення електроенергії у випадку перевищення споживачем зазначеної потужності. При укладанні угоди з постачальником, дозволена потужність фіксується в угоді на обслуговування.

При укладанні договору про надання послуг з розподілу електроенергії, встановлюється договірна потужність. Якщо споживач використовує електроенергію в межах встановленої потужності, йому не буде застосовано жодних обмежень, повідомила пресслужба Прикарпаттяобленерго.

У разі перевищення споживачем зазначеної потужності, постачальник може припинити подачу електроенергії, що може вплинути на якість електропостачання для інших споживачів. Тому, якщо споживач недооцінив свої потреби і потребує більшої потужності, йому доведеться переглянути умови угоди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.