Що за неподобство! Дружина бійця шокувала — всьому своя ціна. Вона стверджує: хочеш жити-плати. Новий скандал.

Дружина українського військового, який вважається зниклим безвісти, звинуватила у корупції керівництво 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ й навіть назвала «таксу» для солдатів, яку їх нібито змушують платить командирам.

Те, що розповіла ця жінка – шокує. Жінка стверджує, що має докази того, як командири встановили «таксу» буквально на усе, а лозунгом усього цього є: «хочеш жити – плати».

«Маємо підтвердження, коли командири з військових брали по 30-70 тис. грн щомісяця за невихід на бойове завдання. 20 тис. грн – десятиденна відпустка додому. 10 тисяч грн – евакуація з поля бою. «Хочеш жити – плати»: так говорять бійцям. 750-1000 грн – один ріжок до автомата. Задумайтеся тільки над цим», – стверджує Тетяна Івчук.

Окрім того, дівчина заявила, що у бригаді розпродують і гуманітарну допомогу.

«Хочу звернути особливу увагу на гуманітарну допомогу. Ми знаємо, що туди неодноразово була доставлена велика кількість гуманітарної допомоги. Але військові її не бачили, або бачили – але дуже малу кількість», – зазначає вона.

Також дівчина заявила, що після розголосу у своїх соцмережах від керівництва бригади їй нібито почали надходити погрози і залякування. Ми зв’язалися з Тетяною Івчук, аби розпитати деталі, адже така історія не може замовчуватися.

Так Тетяна наголошує на тому, що з усіма доказами, які має, вона звернулася до правоохоронних органів, однак ЗМІ доказів дівчина не надала, зауваживши, що готова їх показувати лише слідству, тому ми звернулися за коментарем і до ДБР.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.