В Україні в плановому режимі відключатимуть електроенергію: кого зачепить…

Протягом поточного тижня (почався 13 листопада) в Україні проводитимуться планові відключення електроенергії (тобто, заплановані раніше і не викликані, наприклад, російськими обстрілами) – зокрема, у Рівному.

Причина – виконання робіт з обслуговування електричних мереж.

Про це повідомили у Рівненській міськраді.

Там наголосили: виконання робіт – планове. Спрямовані вони на підвищення надійності електропостачання. З адресами проведення робіт можна ознайомитись тут.

“Планові відключення світла у Рівному. Впродовж цього тижня будуть виконуватися роботи з обслуговування електричних мереж спрямовані на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів”, – йдеться у повідомленні.

Планові роботи у Києві

Раніше мешканцям деяких районів Києва відключали тепло та гарячу воду. До того ж позапланово – аби підвищити надійність теплопостачання під час проходження опалювального сезону.

“Фахівці “Київтеплоенерго” приступили до технічних робіт на теплоджерелі, що забезпечує теплом частину Печерського, Голосіївського, Солом’янського та Дніпровського районів. На період ремонтних робіт постачання опалення та гарячої води припинено”, – йшлося у повідомленні Київської міської державної адміністрації.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.