На фронті загинув молодий український спортсмен (ФОТО)

Українська спортивна спільнота отримала чергову жахливу звістку з передової. Захищаючи свободу та незалежність рідної країни, додому на щиті повернувся колишній хокеїст Макар Єрофеєв.

Про це пише 24 канал.

Трагічна подія сталася 11 листопада на Бахмутському напрямку. Заступник командира роти розвідки 92-ї окремої штурмової бригади Макар Єрофеєв загинув під селом Андріївка під час виконання бойового завдання.

За словами старшого брата Антона Єрофеєва, який також воює, трагедія сталася, коли Макар вів новорекрутованих бійців у бій. При відході спортсмен із побратимами переносив пораненого та не відходив від того до останнього, не дивлячись на обстріл. Його вбили мінометною міною.

“Ми з Макаром були неймовірно близькі, по 10 годин спілкувалися про те, як побудований світ. Ніколи не відчував у ньому страху. Макар завжди йшов у бій, навіть коли командири забороняли йому це робити.

Макар не міг бачити смерті своїх підлеглих в екран “стрімів” та чути як вони отримують поранення, у рацію, завжди ходив з ними в бій. Його любили всі, з ким він був знайомим”, – згадує Антон.

За час повномасштабної війни Макар Єрофеєв брав участь в обороні Харкова та боях за звільнення Харківської області від окупантів. Після отриманого поранення, втік з лікарні, щоб бути ближчим до побратимів. Також був залучений у боях на північ від Бахмута під Хромовим, а останнім часом організовував штурми біля Андріївки, на жаль, звідти повернувся на щиті.

Під час спортивної кар’єри Макар грав за дніпровські клуби: Зеніт, Яструби та Аврору. Полеглому воїну було лише 24 роки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.