“Світ буде палахкотіти”: астролог розповів, що не можна робити на молодик 13 листопада

Нас чекає період несподіванок і різких поворотів вже зовсім скоро.

Молодик відбудеться 13 листопада, в понеділок, в 11: 27, в 21-му градусі Скорпіона. Це буде одне з найскладніших молодиків цього року, оскільки трапиться в Скорпіоні на чолі з найсильнішим Марсом і встане навпроти прихильника руйнівника і змін – Урану.

В інтерв’ю Главреду астролог Влад Росс розповів, що це говорить про період несподіванок, різких поворотів, агресивно налаштованих виступів, революцій і заколотів.

“Можливі перевороти де-небудь в країнах Африки. Венесуела також може напасти на якусь прилеглу країну, а також КНДР може влаштувати провокацію на кордоні з Південною Кореєю. Крім того, таліби можуть несподівано увійти в Таджикистан, Узбекистан, Киргизію або ще куди-небудь. Ми будемо спостерігати, як ситуація в багатьох частинах земної кулі буде нагнітатися і світ буде палахкотіти в найближчий місяць”, – попередив астролог.

За його словами, молодик в листопаді – це найгірший час для покупки автомобіля: якщо ви задумаєте купити автомобіль в перші дві декади місяця, він точно буде ламатися все ваше життя, або ж ви просто в ньому розіб’єтеся.

“Загалом, в листопаді не минути різких і несподіваних змін, причому де і що рвоне передбачити практично неможливо. Оскільки жовтневі затемнення найкраще було видно в Америці, то всі ці події можуть відбуватися десь, наприклад, у Венесуелі, Болівії, Перу або Нікарагуа. Там може спалахнути конфлікт”, – підсумував астролог.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також  Заробітчан притримують. Чи реально прикарпатцям нині виїхати за кордон?

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.