В Богородчанах затримали 14-річного серійного злодюжку

Цього разу підліток попався на крадіжці оргтехніки з магазину. 

До чергової частини Богородчанського відділення поліції надійшло повідомлення від власниці одного із місцевих магазинів про крадіжку комп’ютерної техніки — пише 0342.ua з посиланням на сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

0bb0884e516d243f652710d948762383_l_148543456847

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події з’ясувала, що невідома особа, шляхом віджиму металопластикового вікна проникла в магазин, звідки викрала системний блок, монітор, носій інформації, мультимедійну акустичну систему, клавіатуру та комп’ютерну мишку.

В ході проведення розшукових заходів правоохоронцями було встановлено, що до крадіжки причетний 14-річний житель району. Викрадене майно юнак наступного дня продав за 800 гривень, а виручені кошти витратив.

Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Крім того, правоохоронці перевіряють неповнолітнього зловмисника на причетність до подібного роду злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.