Біль і сльози: На фронті зaгинyли 9 військових із заходу України (ФОТО)

У Львівській області 2 та 3 листопада попрощалися із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Богдан Кубаш
Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був навідником 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А4447. Загинув 25 жовтня 2023 року в бою поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області.

Ігор Молодницький
Уродженець села Розділ Стрийського району. Захисник помер 28 вересня під час проходження військового навчання в Англії.

Володимир Левицький
Уродженець села Сивашівка Новотроїцького району Херсонської області. У 2017 році вступив на строкову військову службу до лав 45-го полку імені Олександра Красіцького Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Від 2018 року виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив Україну на східному та південному напрямках фронту. У воїна залишилася дружина, донька, батьки та сестра.

Ярослав Мельник
Народився у селі Княжолука Івано-Франківської області. Кадровий військовослужбовець, обіймав посаду командира одного з підрозділів Сил спеціальних операцій. Учасник Революції Гідності, згодом добровольцем пішов на війну проти окупантів. Впродовж 2014-2015 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у лавах полку «Азов». За особисту мужність був нагороджений відзнакою Президента України «За оборону України».Після початку повномасштабного вторгнення рф боронив державу у складі 140-го окремого центру Сил спеціальних операцій ЗСУ. У воїна залишилися мама, батько, сестра і дівчина.

Ярослав Крилишин
Мешканець села Кожичі Яворівського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був солдатом військової частини А4447. У Ярослава Крилишина залишилась мама, син, брат та племінники.

Читайте також  У Гуляйполі військові знайшли щоденник російського окупанта: вів із початку вторгнення в Україну. Відео

Роман Глушик
Мешканець села Дрогомишль Яворівського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Разом із односельчанином Іваном Тарабасом брав участь у визволенні населених пунктів Херсонської області. Згодом військового перевели до 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Восени 2022 року зв’язок з чоловіком втратили.

Олександр Денисюк
Мешканець Червоноградського району Львівської області. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був молодшим сержантом. Загинув 7 червня 2023 року поблизу села Новоданилівка Запорізької області. Тіло військового вдалось ідентифікувати лише через 4 місяці.

Олег Телегій
Народився та проживав у селі Гірне Грабовецько-Дулібівської громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення пішов добровольцем у лави Сил Оборони. Був стрільцем-помічником гранатометника ІІІ єгерського відділення І єгерського батальйону військової частини А4056 Сухопутних військ ЗСУ. Загинув 29 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку.

Тарас Змисний
Львів’янин. Перед початком повномасштабного вторгнення рф вирішив вступити до лав Сил Оборони та підписав контракт із 68-ю окремою єгерською бригадою імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ. Виконував бойові завдання на території Донецької та Луганської областей. Загинув 30 жовтня 2023 року. У воїна залишилися батьки, дружина, 8-річна донька і брат з родиною.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.