На Житомирщині нардеп Ніколаєнко на смерть збив 18-річну дівчину: що відомо (відео)

На трасі Київ — Чоп на Житомирщині народний депутат на смерть збив 18-річну дівчину. Від отриманих травм вона загинула на місці.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

Подробиці трагедії
Смертельна аварія сталася 3 листопада близько о 09:45 у районі села Березівці Житомирського району. Що стало причиною ДТП — наразі невідомо.

У поліції повідомили, що водій автомобіля “Mercedes-Benz GLE” рухався у напрямку міста Чоп у крайній лівій смузі. Під час руху він збив 18-річну дівчину, яка від отриманих загинула на місці.

За кермом авто був 44-річний житель Київщини, народний депутат України. Видання “Українська правда”, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, стверджує, що водій — депутат від “Батьківщини” Андрій Ніколаєнко.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Житомирській області та Житомирського райуправління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події.

Попередня правова кваліфікація — ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Призначено ряд відповідних експертиз.

Нардеп Ніколаєнко підтвердив, що збив на смерть 18-річну дівчину
Пізніше Андрій Ніколаєнко у своєму Facebook підтвердив, що під колесами його автомобіля сьогодні, 3 листопада, загинула 18-річна дівчина.

“На жаль, це правда. Сьогодні зі мною сталося найстрашніше, що може трапитися з водієм – під колесами автомобіля, яким я керував, загинула людина”, — написав він.

Ніколаєнко пообіцяв усіляко сприяти слідчим діям, які зараз проводить ДБР, та добровільно пройти всі необхідні експертизи.

“Я був тверезим, я не порушував правил, але трагедії уникнути не вдалося. Трапилося величезне горе, яке вже не можна ані відмотати назад, ані скасувати. Справжній розпач – це коли ти ніяк не можеш вплинути на ситуацію. Мої найщиріші співчуття рідним. Не знаю, що ще сказати…”, — написав нардеп.

Читайте також  На Прикарпатті зіткнулися дві автівки – є загиблі

З’явилося відео смертельної ДТП за участі нардепа
Згодом в Мережі з’явилися кадри з місця смертельної аварії.

На кадрах з відеореєстратора одного з водіїв, який проїжджав повз місце ДТП, видно, що тіло загиблої лежить далеко від пішохідного переходу, оскільки дорога в тій ділянці розділена двома відбійниками. Сам автомобіль нардепа стоїть на лівій смузі руху.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.