Він ледь ходить і говорить: У відомого українського телеведучого виявили рідкісне захворювання (Фото)

Відомий український телеведучий та шоумен Богдан “Буше” Шелудяк розповів про проблеми зі здоров’ям.

Про це телеведучий розповів на своїй Facebook-сторінці.

У 31-річного встановили рідкісний діагноз “синдром Гійєна-Барре”.

Під час цієї хвороби імунна система атакує окремі ділянки периферичної нервової системи. У більшості випадків цей паталогічний стан виліковний, але у 30% дорослих резидуальна слабкість зберігається приблизно три роки

У коротких відео в мережі Instagram Шелудяк розмістив відео, у якому ледь говорить. Він звернувся до шанувальників з проханням уважно ставитись до свого здоров’я. Також Богдан у сторіз свого фотоблогу поділився, що наразі він перебуває у стаціонарі, де йому ставлять крапельниці. Втім, каже Богдан, поки легше йому не стає.

“Вчора мені підтвердили діагноз “синдром Гійєна-Барре”. У більшості випадків він виліковний, але поки мій імунітет вбиває мою нервову систему, поступово мене паралізуючи. Так, я теж в а*уї, бо випадок 1/100.000, а це зайвий раз доказує, що я ще той везунчик, несіть лотерейний квиток”, – підписав відео Шелудяк, у якому йому важко говорити.

Також ведучий розповів, що його вчорашній ранок почався з того, що він не міг сам ходити. Шелудяка привезли до лікарні, де і діагностували рідкісну хворобу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.