“ПриватБанк” оголосив про зміни, які потішать українців: як тепер можна..

Наразі клієнти “ПриватБанк” можуть зручно поповнювати карткові рахунки.

Національна фінансова установа “ПриватБанк” внесла зміни до процедури поповнення карткових рахунків готівкою, надаючи своїм клієнтам доступ до цієї послуги на касах мережі АЗС “Укрнафта” по всій Україні.politeka.net

Про це йдеться у повідомленні пресцентру ПриватБанку.

Ця ініціатива була реалізована у співпраці з платіжною системою Mastercard. Тепер клієнти “ПриватБанк” можуть зручно поповнювати карткові рахунки, користуючись сервісом “Поповнення на касі”. Це дозволяє клієнтам “ПриватБанк” вигідно здійснювати поповнення не лише на терміналах самообслуговування та в офісах банку, а також на касах у торгових точках.

Сума поповнення може коливатися в межах від 20 до 5 тисяч гривень.

Процедура поповнення карток “ПриватБанк” вкладається в декілька простих кроків: під час оплати покупки на касі потрібно лише запросити касира здійснити операцію поповнення картки. Важливо враховувати, що за надання цієї послуги “ПриватБанк” стягує комісію у розмірі 0,5% від суми поповнення.

Варто також нагадати, що тим часом клієнти “ПриватБанк” і надалі висловлюють незадоволеність стосовно видавання “зношеної валюти”. У банку уточнюють, що під час замовлення валютних купюр не надається можливість вибору року виготовлення. Усі отримані від банку банкноти є вживаними та перебувають у загальному обігу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.