Олена Мозгова здивувала тим, як закінчився конфлікт з відомим співаком, який порушив авторські права

Українська продюсерка Олена Мозгова розповіла, чим закінчився конфлікт зі співаком SHUMEI, який без дозволу виконав на концерті пісню її батька Миколи Мозгового. У своєму Facebook знаменитість розповіла, що виконавець зателефонував їй та перепросив, передають Патріоти України.

SHUMEI наголосив, що уважніше ставитиметься до авторського права. Своєю чергою Мозгова дала дозвіл на виконання композиції “Минає день, минає ніч”. “Він зателефонував, перепросив, сказав, що надалі буде уважніше і поважніше ставитись до будь-яких авторських прав. Конфлікт вичерпано. Я дозволила з нашого боку виконання пісні, хоча зауважила, що вона для нього заскладна, але він має право на своє бачення. Офіційний дозвіл він матиме за символічну суму 100 гривень”, – зазначила продюсерка.
Окрім того SHUMEI переказав 50 тисяч гривень на рахунок благодійного фонду Олени Мозгової. Кошти будуть витрачені на прилад нічного бачення для військових, які боронять Україну під Бахмутом.

“Він погодився на мою пропозицію посильно задонатити на потреби ЗСУ на рахунок мого фонду “Дякую”. Мораль цієї байки наступна. Якщо ми хочемо жити, працювати, творити у цивілізованій країні, потрібно поважати одне одного, закони і права, тоді в нас є всі шанси побудувати нормальне життя і суспільство. Гроші підуть на прилад нічного бачення для хлопців з 137 ТрО, які біля Бахмута”, – зазначила продюсерка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.