“Ви стоїте на порозі історичної події”: Афонський старець попередив українців, що вже за лічені тижні Україну чекає неминуче

На півночі Греції знаходиться автономне чернеча держава святої гори Афон. Пускають туди тільки чоловіків і тільки за спеціальною візою, яку дають на 4 дні.

Вважається, що устами Афонських старців до нас звертається Бог, а слова старців і є істина. Їх пророцтв бояться, але від них нікуди не сховатися. Старці розповіли, яке майбутнє чекає Україну і Росію.

Старці передрекли Україні складний період, який закінчується створенням потужної держави.

«Україна очікує важкий час, але воно триватиме недовго – по Божій волі, судилося створити могутню державу, порівнянне з Київською Руссю, бо дух святої Русі знаходиться в Києві, і його пробудили люди. 22 роки – був всього лише летаргічний сон великого народу», – повідомили вони.

На думку афонських старців, Росію чекає крах і ізоляція, а їх «цар» пробуде на своєму троні ще близько двох років.

«Росія, всупереч своїм прагненням відродитися новою імперією, зазнає краху. Її чекає ізоляція і самодержавство. Але російський правитель протримається на троні ще два роки й піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні й сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви й будуть входити в російську державу на правах незалежних територій », – сказали старці.

Також, активно обговорюється «пророчий прогноз» Афонських старців про те, що Путіну залишилося перебувати при владі тільки до листопада!!!

Згідно з прогнозом, Путін повторить шлях втікача Януковича, оскільки колишній президент України покинув свою країну рівно через півтора року після того, як побував в Греції, на Афоні.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.