Єфросиніна прокоментувала виступ Полякової на скандальнoму весіллі експрокypора у Львові

Телеведуча та громадський діяч Маша Єфросиніна відреагувала на виступ подруги, співачки Олі Полякової на пишному весіллі експрокурора у Львові. У сторіс Instagram Єфросиніна зазначила, що цей скандал сьогодні дуже показовий насамперед для артистів, оскільки старі схеми замовлення виконавців на приватну вечірку вже не працюють. Телеведуча наголосила, що з початку повномасштабної війни зірки мають ретельно перевіряти, хто замовник і для кого їм потрібно виступати.

Маша уточнила, що суспільство своєю реакцією на це весілля “покарало артистів принаймні психологічно” та змусило зробити висновки.

– Так. Це новий урок для артистів. Раніше всім, як артистам, так і суспільству, було однаково, хто де виступає. Або якщо не однаково, то принаймні ніхто нікого на вила не піднімав! Зараз обурення суспільства очевидне, часи буремні, тож так, артистам потрібно передивитися свої дії щодо факторів, що впливають на їхнє рішення щодо того, де як, і для кого виступати. Старі норми вже не працюють, – сказала вона.

Телеведуча також обурилася роботою держорганів, які допустили такий дохід у молодих людей із держзарплатою. За словами Маші, коли її чоловік Тимур Хромаєв був головою Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, він отримував зарплату 20 тисяч гривень і не раз стикався з погрозами та спробами його підкупити. Одного разу невідомі навіть спалили машину, яку ексчиновник, а нині воїн ЗСУ, подарував Єфросиніній за рік до свого призначення на посаду.

– Тимур і такі, як він виявився не дуже вигідним і комфортним деяким, тому він більше не там, а самі знаєте де. Але ці котики-держслужбовці “Гірко молодим!”. Це як? А що за перевірками органами? А що, за деклараціями публічних осіб? А що по закону? Як держава допустила ТАКІ СТАТКИ людей із державною зарплатою? Як, с*ка, це могло статися? І знаєте, чому таке безпардонне вихваляння булгарями за мільйони гривень? Тому що є впевненість, що не покарають! Що обов’язково “відмажуть”! Тому що завжди “відмазували”! Ось від чого мене справді нудить.

Читайте також  У Франківську продовжують активно будувати міст на Пасічну. ФОТО

Сама Полякова заявила у відеозверненні, що не займається аудитом прибутків замовників своїх виступів, а чесно виконувала свою роботу за гроші. Артистка наголосила, що цим мають займатися уряд та відповідні органи. Зірка також запропонувала усім обуреним створити сайт за форматом “Миротворця”, до якого вносили б імена подібних замовників та їхні доходи.

Мова про весілля експрокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці львівського ДБР Роксолани Москви. За даними LVIV MEDIA, на перший день свята було запрошено 300 VIP-персон. Для пари виступали Олександр Пономарьов, Оля Полякова, гурт “Дзвони сонця”, а ведучим свята був шоумен Григорій Решетник. Святкування продовжилося наступного дня, куди було запрошено 500 гостей, для яких виступав Дзідзьо.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.