Остання фаза війни: екстрасенс спрогнозувала завершення бойових дій в Україні

Війна в Україні перебуває на останньому етапі. Про це повідомила екстрасенс Марія Тиха. Вона спрогнозувала звільнення наших територій та завершення бойових дій.

Остання фаза війни: екстрасенс спрогнозувала завершення бойових дій в Україні – today.ua
Відома відьма-некромант, таролог і фіналістка шоу “Битва екстрасенсів” заявила, що на Україну чекає найскладніший період як для військовослужбовців, так і для цивільних. Очікується обстріл об’єктів критичної інфраструктури, проте ми зможемо вистояти і дочекатися перемоги.

“Ми можемо вважати, що зараз війна в Україні перебуває у своїй останній, найважчій фазі. Війна триває вже дуже довго і сили сторін виснажуються”, – зазначила Марія.

Провидиця запевнила, що російські окупанти не зможуть захопити Авдіївку, але нещадно бомбитимуть її. Можливе звільнення міста за херсонським сценарієм.

Астрологічний прогноз
За словами астролога Олени Максимової, наступний рік буде високосний і непростий для всієї планети. В Україні прорив на фронті очікується у період з квітня по червень, буде звільнено великі території. Українці своїми силами збиратимуть на дрони та знищуватимуть ворогів.

У другій половині 2024 року вдасться повернути окупований Крим. Українські військовослужбовці будуть використовувати нові технології та зможуть обіграти супротивника:

“Успішні військові операції українських воїнів увійдуть до підручників історії. Наш досвід та стратегії перейматимуть найбільші армії світу”.

Фахівець із дослідження зірок повідомила, що лідеру рашистів Володимиру Путіну буде складно втримати солдатів на фронті навіть залякуваннями та підкупом. Вони масово тікатимуть від мобілізації. Максимова закликала не сподіватися когось, а щодня наближати перемогу самотужки.

“Перемоги чекаємо на все, але вона вимагатиме від нас ще більшої самовіддачі. Доведеться відновлювати країну і нарощувати військовий потенціал, щоб ворог не наважився повторити наступ. Зірки вказують, що перемога буде в жовтні 2025 року”, – резюмувала астролог.

Читайте також  Щойгу в прямому ефірі відкрив правду про війну в Україні! Відео звідусіль вже видаляють… Вся Росія побачила правду…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.