Сльози та розпач: жaхiття нічної атаки орків – в Запоріжжі понівечені 40 будинків, фото

Станом на зараз дві людини загинули, ще троє вважаються зниклими безвісти.

Внаслідок ракетного обстрілу Запоріжжя у ніч на середу, 18 жовтня, було пошкоджено багатоповерхівки, приватні будинки, навчальні та медичні установи. Про це розповів секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

Він повідомив, що міські служби працюють над ліквідацією наслідків нічного обстрілу Запоріжжя. Рятувальники ДСНС та міської аварійно-рятувальної служби ведуть пошукові роботи у зруйнованому будинку.

“На цей час зафіксовано, що вночі було пошкоджено близько 30 багатоповерхівок (переважно в них повилітали вікна). Також постраждали 11 приватних будинків, 2 навчальних та 2 медичних заклади. Обстеження триває”, – йдеться у повідомленні.

Куртев також зазначив, що міські служби разом із волонтерами закривають вибиті вікна листами OSB. З місця атаки вивозять будівельне сміття, а ремонтники лагодять мережі зовнішнього освітлення та контактну мережу електротранспорту.

Нагадаємо, путінські нелюди в ніч на сьогодні обстріляли Запоріжжя шістьма ракетами. Зокрема, окупанти влучили до житлового багатоквартирного будинку, зруйнувавши кілька його поверхів. Внаслідок атаки загинули двоє людей, ще четверо постраждали. Три людини зараз вважаються зниклими безвісти.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.