“Відрізали по самі я*ця”: першокурсник в одному з українських ВНЗ захотів поекспериментувати і втратив статевий орган

Першокурсник із медуніверситету хотів “побалувати” себе, але все зайшло надто далеко.

Курйозні та трагічні випадки трапляються щодня у всіх куточках нашої планети — в Україні, напевно, теж, але через повномасштабну війну не всі з них отримують “належну” увагу або їх зовсім не висвітлюють.

Проте у Полтаві сталося те, чого боїться кожен чоловік. Пов’язано це зі статевим органом, який розташовується між ногами. Як виявилося, студент-першокурсник був позбавлений “огірка” через свою ж помилку.

Йому відрізали статевий орган після спроб мастурбації в адміністративному корпусі медуніверситету. Для цього він хотів скористатися ерекційним кільцем, але його не було під рукою, тому він украв металевий еспандер у симуляційному центрі.

“Пішла ішемія і, поки розбиралися, почався некроз. Відрізали по самі я*ця. Ось і першокурсники…”, – пише один із користувачів у листуванні.

Подальша доля цього українця – невідома. Невідомо й те, чи існують якісь хірургічні методи, які б йому знову мати інтимні можливості. Проте вже зараз варто порекомендувати бути акуратнішими та стриманішими у своїх бажаннях, бо це може призвести до катастрофічних наслідків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.