Перша Вчителька Зеленського розповіла правду про нього! Я його добре знаю, він буде брати – АЛЕ НІЧОГО не даватиме

Перша Вчителька Зеленського розповіла правду про нього! Я його добре знаю, він буде брати – АЛЕ НІЧОГО не даватиме.

95-а Криворізька гімназія. На дошці пошани комік Олександр Пікалов, Анатолій Анатоліч і нинішній кандидат у президенти Володимир Зеленський.

Журналісти «24 каналу» напередодні 2-го туру виборів поїхали на малу батьківщину претендента на президентський пост і взяли інтерв’ю у класного керівника Володі Зеленського. Педагог Наталія Реп’ях розказує, що у дитинстві Володя був дуже мстивий. Мовляв, коли «по відношенню до нього було щось, на його думку несправедливо, то, як ми казали, ну мстя буде страшна». Тож політичним опонентам кандидата варто бути обачними.

Вчителі Зеленського на камеру розповідають, що в школі він навчався добре, найбільше до душі була англійська. А от українська давалася юному Вові нелегко. А крім англійської, вивчав іврит. Любов до мов з’явилася в Зеленського разом із бажанням покинути країну, розповідають педагоги.

«Три дні його в школі не було. Тато його не випускав, був він покараний за те, що хотів поїхати в Ізраїль», – згадує учителька.

Іще одну рису Володі Зеленського запам’ятали в його школі. Те, як він обирав друзів. «На людей він дивився так, як ото знаєте, долари в очах: ти людина багата, ти для мене друг», – пригадує Наталія Реп’ях.

Жила родина Зеленських майже у центрі Кривого Рогу. Тут його і зараз добре пам’ятають сусіди. У вільний від школи час Зеленський займався КВК. Кажуть, з бляшанкою пива хлопців із майбутнього «кварталу 95» побачити було важко, а от реготіння веселої компанії було чутно завжди.

«Юра Юзік бігав по соцмісту за ними, не знаю, чи вони його там пхнули, чи носаком дали, але трусився навіть асфальт», – згадує Юліана Березуцька, сусідка Зеленського.

Читайте також  Макрон пропонував поступитися суверенітетом України для збереження обличчя путіна, – Зеленський

«Є такий вислів: як блохи на хвості. Так ось Вова хвіст», – розказує знайома теперішнього шоумена Аліна Фіалка-Смаль.

Зеленський і досі помагає вишу, з якого випустився, а от рідна гімназія дещо ображена на артиста, який оминає їх своєю увагою.

«Поможи ж школі. Це сьогодні так необхідно. Ми бідні. Ми ніщі. Про нього як як учитель, і як людина, як українець, розумієте, я чомусь на 99,9% упевнена в тому, що він буде брати, але нічого не буде давати», – вчителька Зеленського вкрай песимістично налаштована щодо політичного майбутнього колишнього учня.

Відео:

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.