Як покращити будь-які відносини всього за 60 секунд

Бела Ганді (Bela Gandhi) – відомий особистий тренер та засновник служби знайомств – розповіла про те, як можна зміцнити абсолютно будь-які відносини всього за 60 секунд. Виявляється, це набагато простіше, ніж ми звикли думати.
Ось неймовірно прості прийоми, які повернуть гармонію в ваш союз з партнером і зміцнять відносини з друзями, дітьми, колегами і навіть з самим собою.

shhaslyvi-v-shlyubi-e1478120051850

Зміцнюємо відносини з партнером

Обійміть партнера і утримуйте його в обіймах протягом 60 секунд. Дотик коханої людини сприяє виробленню гормонів окситоцину і дофаміну, які відповідають за прихильність і задоволення. Відчуття тепла і радості буде з вами протягом всього дня, як ніби ви загорнуті в теплу і м’яку пухову ковдру.

Надішліть повідомлення про те, що вам в ньому подобається, або про те, як добре вам було разом. Нагадайте партнеру про яскраві моменти вашого спільного життя – і ви зарядите його і себе позитивною енергією.

Купіть напій, закуску або десерт, який любить ваш партнер. Такі маленькі знаки уваги важливі для відносин. Людям подобаються, коли про них піклуються і пам’ятають про їх смаки та вподобання.

Приділяємо увагу друзям

Щоб оживити дружні відносини, відправте одному просте коротке повідомлення. Можна написати: «Сьогодні я почув по радіо твою улюблену пісню і зрозумів, що нам потрібно терміново побачитися. Підемо в бар? »

Надішліть подрузі квіти без приводу. Прикладіть до букету листівку, в якій буде написано про те, як багато вона для вас значить.

Залиште кращій подрузі голосове повідомлення, в якому ви співаєте або просто говорите про те, як ви до неї ставитеся. Вона буде слухати аудіозапис і посміхатися.

Дбаємо про дітей

Читайте також  Росіяни відмовились забирати в ЗСУ тіло своєї “героїчної снайперші” – “укропы, а закапайте где-нибудь в лесопосадке и х… с ней!”

Покладіть в ланчбокс малюка записку з кумедним смайликом. Дітям важливо відчувати вашу любов і захист.

Зробіть дитині на сніданок або вечерю їстівну картину. Навіть прості смайли і сердечка викликають посмішку.

За вечерею похваліть дитину, розкажіть, якими його або її рисами характеру ви захоплюєтеся. Отримавши комплімент від батьків, дитина ляже спати в гарному настрої. Такі моменти дуже важливі для зміцнення сімейних відносин. Вони запам’ятовуються надовго.

Налагоджуємо зв’язок з колегами

Купіть частування для членів своєї команди. Це може бути щось просте і недороге: печиво, пончики або шоколадка. Спільні чаювання сприяють хорошим відносинам в колективі.

Надішліть колезі, який вам допоміг, повідомлення зі словами подяки. У темі напишіть «Спасибі». Адресат неодмінно прочитає такий лист.

Щиро подякуйте начальнику. Босів рідко хвалять, а їм приємно знати, що їх цінують, поважають або люблять.

І не забуваємо про себе

Складіть список з 7 речей, які роблять вас щасливим. Постарайтеся щодня виконувати 1 пункт зі списку протягом тижня.

Давати, приємніше, ніж отримувати. Сплатіть чашку кави людині, який зайшов в кафе після вас. Цей жест змусить незнайомої людини посміхнутися, його усмішка зігріє ваше серце, і ваш день напевно складеться вдало.

Запишіть 5 своїх позитивних якостей на аркуші паперу розміром з кредитну картку. Покладіть в свій гаманець. Кожен раз, коли розраховуєтесь карткою, перечитуйте те, що написано на аркуші. Це підвищує самооцінку і покращує настрій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.