Мама просила щоб я вам це повідомила! Тоня Матвієнко на похороні зробила заяву. Всі зірки шоубізу, які були присутні не могли повірити очам!

Сьогодні, 11 жовтня у Києві проходить церемонія прощання з легендою української сцени, Народною артисткою України Ніною Матвієнко.

Біля Національної філармонії України утворилася черга українці прийшли попрощатися з улюбленою артисткою з квітами. –

Донька легендарної співачки Ніни Матвієнко приїхала з сім’єю, щоб провести маму в останню дорогу. Жінка дуже важко переживає втрату і не може стримувати емоції, що помітно по її заплаканих очах.

«Вона була моїм прикладом. У неї дуже велике серце. Вона і є Україна. Дякую, що вона зробила такий внесок для України. Я буду слухати її пісні і знати, що вона поруч. Спасибі їй за все. Вона дуже просила, щоб на похоронах ніхто не плакав. Просила, щоб згадали щось хороше», сказала Тоня, ледь стримуючи сльози.

Олег Скрипка – кум Ніни Матвієнко (її колишній чоловік хрестив дітей співака

 

Віктор Павлік прийшов проститися з колегою

До того ж віддати шану легендарній співачці прийшов український поет та композитор, один із засновників сучасної української естрадної пісні та Народний артист – Юрій Рибчинський, який писав пісні для Матвієнко.

 

Юрій Рибчинський на похороні Матвієнко

фото з відкритих джерел


Крім того, проститися прийшли хореографи Дмитро Дікусар, який від початку повномасштабної війни боронить нашу країну від окупантів, та Амадор Лопес.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.