Микита Добринін вперше прокоментував причини розлучення з Дашою Квітковою: “Таке трапляється”

Шоумен також висловився про спільну опіку над їхнім сином.

Телеведучий Микита Добринін вперше прокоментував своє розлучення з блогеркою Дашою Квітковою.

У червні цього року пара офіційно розірвала свої стосунки, які тривали майже три роки. Проте тривалий час Добринін не коментував причини, через які вони з Квітковою прийняли таке непросте рішення.

Так, як висловився ведучий, подружжя не змогло впоратися із кризою у стосунках. До того ж, до певних проблем в особистому додалися стреси через повномасштабну війну в Україні.

“Таке трапляється інколи. Війна, стреси, інші кризи, які трапляються у пари. По-різному пари їх проходять. Головне, щоб ви були щасливими”, – сказав Добринін в “Неймовірні правді про зірок”.

Натомість Микита та Даша залишилися у гарних стосунках заради виховання свого дворічного сина Лева. За словами шоумена, часом це вдається непросто, але вони з колишньою дружиною намагаються зробити усе для того, аби їхній син почувався щасливим.

“Ми порівну беремо на себе відповідальність за сина. Ми обоє батьки і ми маємо знаходити виходи з різних ситуацій. Тому що тут йде мова не про твоє его, а мова саме про дитину. Це не просто, але це заслуга обох”, – додав шоумен.

Нагадаємо, що нещодавно Микиту Добриніна помітили у компанії іншої відомої блогерки. Пара разом з’явилася на музичній премії, чим викликала чутки про романтичні стосунки.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.