Зараз ситуація 50 на 50: відьма дала прогноз закінчення війни в Україні

Українська відьма прогнозує, що Україна переможе у війні з Росією в 2024 році. Водночас через проблеми з партнерами, шанси на перемогу є 50 на 50.

Про це розповіла відьма, ясновидиця, тарологиня та фіналістка шоу “Битва екстрасенсів” Марія Тиха в інтерв’ю блогеру Мирославу Солонару на його YouTube-каналі.

“Давайте краще вірити, що вона (війна – “Апостроф”) закінчиться у 2024 році. Так, як ми хочемо”, – зауважила вона та додала, що не треба вірити, що війна може затягнутися на 10 років.

Водночас ясновидиця не може сказати, що бачить повну перемогу України наразі, тому що почалися проблеми з партнерами країни.

“Тому, що вони розуміють, що ми не будемо підкорятися – робимо так, як ми хочемо. Через це купа проблем. Бо ми не хочемо підкорятися, ми не зобов’язані підкорятися. Всі показують своє обличчя зараз у плані партнерства тощо. Тому, мені здається, зараз якась ситуація – 50/50, я чесно тобі скажу. Але все одно, якщо так налаштуватися, я розумію, що Україна все одно переможе. Не відчуваю, що Україна програє”, – наголосила відьма.

Тиха зауважила, що наразі на фронті Росія не перемагає. Але за її відчуттями, наразі загострюються бої на Бахмутському напрямку, а також “готується щось” на Херсонському. Крім того, можуть бути повторні обстріли українських ТЕЦ, як минулого року, що може призвести до блекауту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.