З паузами і заморозками: астролог сказала скільки триватиме в Україні повномасштабна війна

Астрологи у черговому прогнозі стверджують, що Росія збирається вести повномасштабну війну за українські землі дуже тривалий час із паузами і заморозками – до 2032 року.

Про це розповіла астролог Яна Тимощук.

За її словами, російський диктатор Володимир Путін, у якого насправді немає онкології, як стверджує дехто, планує вести довготривалу війну.

“Що стосується Путіна, то у нього немає раку. Це інформаційний обман. На даний момент смерті і умертвіння я не бачу. А ось повномасштабна війна буде нести тривалий характер з паузами і заморозками до 2030-2032 року”, – зазначила вона.

Щодо незаконно анексованого Криму, то війна за нього розгортатиметься в Чорному морі.

“Ще рано говорити про те, хто буде володіти півостровом насправді. Він може стати автономною одиницею”, – пояснила фахівець.

Окрім того, 14 жовтня очікується сонячне затемнення у знаку Терези. Сонце в астрології означає владу, тому можуть виникнути питання, пов’язані з управлінням на місцях.

“У натальній карті України сонячне затемнення проходитиме по 11 дому досягнень, нагород, успіху – це говорить про те, що ми можемо мати суттєвий успіх на фронті. Ми можемо взяти під контроль свої ж території”, – додала Яна Тимощук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.