В якому році закінчиться війна з Росією: прогнози астролога, таролога та екстрасенса

Повномасштабна війна з Росією триває другий рік і поки що складно говорити про завершення бойових дій у нашій країні. З’явилися прогнози трьох фахівців – астролога, таролога та екстрасенса про те, в якому році чекати на перемогу над окупантами.

В якому році закінчиться війна з Росією: прогнози астролога, таролога та екстрасенса – today.ua
Усі троє провидців заявили, що українцям доведеться жити у військових умовах ще не один рік.

Прогноз астролога
Астролог Дмитро Уранус заявив, що звільнення всіх українських територій можливе лише у 2026 році. У 2025-му нашим захисникам вдасться повернути лише 90%.

Езотерик спрогнозував, що взимку ЗСУ може знадобитися пауза та додаткова мобілізація для продовження воєнних дій у 2024 році.

Відсоток ймовірності значних військових перемог збільшиться восени 2024 року після Дня Незалежності. Уранус вважає, що закінчення активних бойових дій можливе у період з 24 серпня 2024 по 24 серпня 2025 року.

“У картах та методиках прогнозу особливо багато вказівок на весну 2025 року”, – зазначив Дмитро.

Прогноз таролога
Таролог Лана Александрова заявила, що Україна не зможе здобути перемогу над рашистами у 2023 році, а також на початку 2024 року. Ближче до наступної весни в РФ може статися переворот, під час якого ліквідують лідера окупантів Володимира Путіна.

“Йде нова хвиля якогось вірусу, і нам потрібно навчитися з цим жити. Ми повинні навчитися жити у війні, треба зняти рожеві окуляри. У 2024 році, поки Путіна не придушать, продовжуватиметься ця колотнеча”, – поділилася Олександрова.

В якому році закінчиться війна з Росією: прогнози астролога, таролога та екстрасенса
Прогноз екстрасенса
Екстрасенс Роман Шептицький повідомив, що повномасштабна війна в Україні може тривати 1-2 роки. Однак після завершення активної фази протистояння продовжуватиметься – аж до 2027 року.

Читайте також  У лікарні помер військовослужбовець родом з Івано-Франківщини Віталій Ріпко

Шептицький заявив, що “війна може припинитися хоч сьогодні”, але для цього потрібне бажання певних осіб:

“Я говорив минулого року і повторю зараз: війна може тривати 1-2 роки, а неспокійно буде до 2027 року. Поки що інформація не змінюється”.

За словами ясновидця, війна з Росією може продовжитися на економічному та політичному фронті. Проте гостра стадія завершиться раніше.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.