“Будете як усі, з риб’ячим ротом”: Мішина збентежила українок фото з “оновленою” зовнішністю

Відома актриса Ксенія Мішина показала новий кадр в Інстаграмі, привертаючи увагу до зовнішнього вигляду.

Популярна українська актриса та героїня реаліті-шоу “Холостяка” Ксенія Мішина поділилася в мережі кадром, наголосивши на українській красі. Ксенія показала простий образ без яскравого макіяжу та трендового дорогого одягу, проте не це викликало суперечки у мережі.politeka.net

“Made in UA” – написала Мішина під кадром, позуючи поблизу перед об’єктивом. У мережі звернули увагу на зовнішній вигляд артистки.

При цьому багато хто обговорив можливі уколи краси Ксенії. І хоча раніше Мішина неодноразово помічала, що ні горбинку на носі, ні губи міняти не збирається, частина аудиторії актриси сумнівається в її щирості.

«Ксюша, це незаконно бути такою гарною; Не перекачуйте губи. У вас своя гарна форма губ. А то будете, як усі, з рибним ротом; Ось чому Україна незламна і сильна, бо тільки у нас найкрасивіші дівчатка;

Ксюша, здається ніби у вас обличчя та губи змінилися; Хто розповість, що це за олівець чи помада?; Чарівна, але вже не така, як і раніше».

Раніше Мішина постала перед публікою в крихітному чорному вбранні та сатинових туфлях від Versace.

Вона також опублікувала відео, на якому вони прогулювалися з подругою Києвом перед заходом. У підписі до відео вона просто написала “Дружбу”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.