Безкоштовні дрова дадуть не всім: Верещук розповіла, в яких областях почалася роздача

Українцям розповіли, хто отримає безкоштовні дрова
Як стало відомо, що до зими мають забезпечити дровами мешканців прифронтових регіонів. Про це йдеться на сайті Мінреінтеграції.

Отже, наголошується, що про це віце-прем’єр-міністр Ірина Верещук наголосила під час наради щодо забезпечення цивільного населення деревиною паливною.

У ньому взяли участь Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади та міжнародних організацій.

Предметом обговорення стало забезпечення мешканців прифронтових регіонів безоплатною паливною деревиною. Зокрема, йшлося про визначення потреб.

За словами Віцепрем’єра, всі формальності мають бути улагоджені: “Угоди з лісогосподарствами та постачальниками паливної деревини мають бути укладені якнайшвидше. Також потрібно вирішити всі логістичні питання”.

Безкоштовними дровами будуть забезпечені і мешканці територій, де продовжуються бойові дії. Це стосується відповідних районів у 8 областях: Херсонській, Харківській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській та Луганській.

Станом на сьогодні міжнародними організаціями вже забезпечено твердим паливом понад 18 тисяч людей.

Чиновниця подякувала представникам обласних військових адміністрацій, Укрзалізниці та Держлісагентства за злагоджену роботу.

“Нам усім слід поквапитися, щоб встигнути забезпечити людей паливом до початку холодів. Завдяки нашій координації ми допоможемо людям комфортно пройти цю зиму”, – підсумувала Ірина Верещук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.