Комаров зі “Світ навиворіт” викликали істерику у росіян новим відео: “Соромно”

Дмитро Комаров зі «Світ навиворіт» дізнався невідомі раніше подробиці унікальної і рішучої операції по звільненню Харківщини.


Дмитро Комаров нагадав, що в ці дні рік тому Сили оборони України здійснювали надзвичайно масштабну операцію: знаменитий Слобожанський контрнаступ..politeka.net

«В найкращих традиціях наших проєктів ми покажемо унікальні документальні кадри, зняті на Харківщині безпосередньо під час найважливіших подій: навесні та восени 2022 року. А також поспілкуємося з тими, хто відіграв ключову роль у звільненні Харківщини», – анонсував Дмитро Комаров свій новий документальний проєкт «Рік. Харківщина», куди увійдуть п’ять фільмів.

Дмитро Комаров та Буданов
У роботі над проєктом Дмитро Комаров також поспілкувався з керівником української розвідки Кирилом Будановим, який розповів подробиці Слобожанського контрнаступу і що саме зіграло ключову роль в його успіху.

«Раптовість. Швидкість і рішучість дій», – сказав Кирило Буданов.

Прем’єра документального фільму Дмитра Комарова відбудеться вже 29 вересня і з цього приводу у росіян вже сталася справжня істерика.

Російські користувачі інстаграм буквально атакувавли сторінку Дмитра Комарова різними звинуваченнями і образами. Мовляв, раніше гарні програми знімав, а тепер росіянам «гидко і соромно».

Українські ж користувачі теж не мовчать і кинулися на захист Дмитра Комарова, нагадуючи окупантам, що це вони напали на Україну.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Дмитрий Комаров (@komarovmir)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.