У центрі Івано-Франківська сталася масова бійка – П’яні розбірки: Шукали пригод і знайшли їх (ВІДЕО)

Масова бійка в центрі Івано-Франківська, в результаті якої молодь затримала поліція, бере свій початок з дебошу в одному з відомих ресторанів грузинської кухні.

Сутичку на вулиці Курбаса зафільмували небайдужі перехожі. На відео можна спостерігати, як поліція та особи у військовому однострої розбороняють та “запаковують” в спецтранспорт найактивніших учасників “вуличних розбірок по-франківськи”.

В коментарях очевидці розповідають передісторію.

«Ми сьогодні відмічали день народження свата в Діді Гулі. Ця компанія вже сиділа, коли ми прийшли. У нас одразу зіпсувався настрій. Вони великою компанією сиділи за довгим столом. Галас був такий, що офіціант не чув замовлення. Спочатку я намагалася обурюватись, адміністратори вибачалися, мовляв компанію попередили, як що за 30 хвилин не покинуть заклад, викличуть поліцію. А потім, це було таке шоу. Це треба було бачити. Повз наш столик пішла ходою зомбі дівчина в чорній класичній сукні, на мить зникла з поля нашого зору, і опа ходою назад, чіпляючись довгими нігтями за стіни, паде. Видовище скажу вам ще те. Але встає, рухи як у зомбіків у примітивних фільмів жахів. Заходить до вбиральні. І все. Годину туди ніхто увійти не може. Вона там заснула. Її друзі чатують під дверима. Десь за годину її вдалося визволити з обіймій унітаза. Це я описала один фрагмент. Бачу відео. О, це ж та компанія. Гарно завершився вечір. Буде що згадати їм і нам, хто був свідком в Діді Гулі», – розповіла Ірина Мулик.

У коментарі Версіям франківка додала, що молодь була добряче напідпитку, бо декого з ресторану довелось виносити.

«Коли вони розходились, то між собою говорили, що підуть в центр. Компанія була велика. Ті хто більш менш адекватні, фактично виносили своїх. Там ще був автомобіль великий, типу джипа. Він так і залишився там стояти. Вони пішли. Далі я вже побачила це відео. Пізнала, що то та компанія», – відмітила Ірина Мулик.

Читайте також  Неадекватна одеситка влаштувала стриптиз в поліцейській машині

Про компанію в Діді Гулі розповіли і в пабліку Івано-Франківськ 24/7.

«Починалось все ще в Діді Гулі. Ми бачили, як ця компанія прагнула пригод. Але кульмінація відбулася в центрі. За що боролись, на те й напоролись. Вони там день народження святкували. Коли ми прийшли, то вони вже поводились, як справжні дикуни. На прохання адміна трохи пригальмувати, не реагували. Можна було реаліті-шоу знамати. Добре, що це недовго тривало. Вони хотіли гострих відчуттів, от і поїхали в центр продовжувати вечірку» – йдеться в опублікованому дописі.

Після Діді Гулі цю компанію бачили ще в одному закладі.

«То якась бидлокомпанія, яка шукала пригод спочатку в ДідіГулі, їх звідти вигнали. Потім перейшли в Монобар. Там також бикували і провокували відвідувачів. Ті викликали патрульну поліцію і ще спеціальний підрозділ поліції. Ті бикували і до поліції», – розповідає Євген Козаков.

На телеграм-каналі Чорний з Франківська опублікували більше відео «п’яних розбірок по-франківськи».

Нагадаємо, в поліції повідомили, що ввечері 22 вересня припинили бійку у центрі Івано-Франківська.

«Поліцейські припинили бійку і найбільш активних учасників конфлікту доставили до Івано-Франківського районного управління поліції для встановлення анкетних даних та з’ясування обставин. Після проведення першочергової перевірки їх діям буде надана правова кваліфікація», – прокоментували ситуації в Поліція Івано-Франківської області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.