Росіяни масово пишуть доноси на одяг зі Швеції, сприймаючи шведський прапор за український. Відео

Мешканці столиці країни-агресора РФ Москви знайшли “зраду” на її околиці – в районі Південне Бутове. Там в одному з магазинів вони помітили куртки шведського бренду Larsson & Co, які росіяни назвали “українськими”.

Громадяни країни-агресора РФ, засліплені пропагандою, у пориві ненависті до України не можуть відрізнити український прапор від шведського через схожість кольорів на них. Росіяни обурюються, що в РФ у розпал війни продають товари “з України” (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Вони масово знімають відео зі скаргами та викладають їх у мережу, вказуючи назву та адресу магазину – “Фамілія”, вулиця Скобелівська, 20. Громадяни РФ закликають “розібратися”.

“Виявила одяг, який з України продається. На якій підставі це? Це просто обурливо. Я дуже прошу, щоб із цим розібралися”, – сказала росіянка.

Виглядають ці скарги досить дивно, бо на всіх куртках чітко видно назву бренду цього одягу і прапор Швеції, а не України. Також на лейблах є напис “Spirit of Scandinavia” – “Дух Скандинавії”, що теж мало б наштовхнути росіян на думку про те, що Україна тут ні до чого. Проте вони, ймовірно, бачать лише ту частину етикетки, яка забарвлена кольорами українського прапора.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.