Метеоудар по Землі у вересні: Магнітні бурі одна за одною вибиватимуть із колії, дати та “протиотрута”

Вересень 2023 року обіцяє бути періодом викликів для тих, хто піддається впливу магнітних бур, породжених спалахами на Сонці.

Останнім часом метеозалежні люди дуже страждають через нашестя магнітних бур.

І якщо ви думали, що з приходом осені їх поменшає. то ні. адже вже у вересні на нас усіх чекає цілий метеоудар, який точно позначиться на самопочутті багатьох.

Прогноз магнітних бур на вересень, коли буде пік
Фахівці астрономії застерігають нас про кілька значних подій у сонячній системі на вересень 2023 року.

5 вересня – потужна активність силою 3 бали. З 21 години за київським часом був спалах на Сонці, який тривав до 8 вересня.

8 вересня – зменшення активності. З 21 години за київським часом активність Сонця почала зменшуватись і потужність геоударів не перевищувала 2 бали. Це триватиме до 13 вересня.

13 вересня – потужна хвиля спалахів силою 4 бали. Очікується потужний сонячний спалах, який може спричинити сильні магнітні бурі.

14 вересня – гойдалка від 3 до 5 балів. Цей день буде особливо складним із погляду магнітних бур. Фахівці прогнозують змінну активність Сонця.

15 вересня – поступове покращення. До 21-ї години 15 вересня сонячна буря стане менш інтенсивною — з 3-бальними спалахами — і триватиме до 16 вересня.

З 16 по 21 вересня – спокійний період. В цей час очікується відносне затишшя – потужність геоударів не перевищить 1 бал.

21 вересня – повернення магнітних бур силою 3 бали. З 21 години за київським часом 21 вересня очікується повернення магнітних бур, які триватимуть цілодобово.

З 22 вересня до кінця місяця – зменшення активності. Після 21 вересня цього місяця більше не очікується помітних обурень.

Читайте також  Вічна і світла пам’ять: Передчасно пoмeрла доцентка вишу Марцінковська Олександра

Як пережити магнітні бурі
Симптоми, викликані магнітними бурями, можуть включати апатію, втому, роздратування, перепади тиску, безпричинні головні болі, а також загострення хронічних захворювань і проблем з серцем. Як же допомогти собі у такі дні?

Слідкуйте за календарем магнітних бур. Майте інформацію про майбутні магнітні бурі та їх силу. Це допоможе вам бути готовими до них.
Пийте більше води. Гідратація відіграє важливу роль у підтримці здоров’я у періоди магнітних бур.
Добре висипайтеся. Сон – це природний спосіб відновлення організму, тому намагайтеся спати достатньо часу.
Не перенавантажуйтесь. Намагайтеся уникати надмірної фізичної активності під час магнітних бур.
Більше гуляйте. Прогулянки на свіжому повітрі можуть допомогти покращити ваше самопочуття.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.