“Окупанти тікатимуть вночі”: коли і як закінчиться війна в Україні – прогноз астрологів

Коли в Україні закінчиться війна і як окупанти покинуть територію нашої країни. Про це розповіла астролог Ольга Стогнушенко.

Війна завершиться стрімко і несподівано. Такий прогноз озвучила Таролог Ольга Стогнушенко.

“Випадає карта “Стрімкості і Несподіванки”. Це означає щастя, до якого не встигнеш підготуватися. Війна, дійсно, закінчиться швидко, несподівано і раптово тим, що ворог піде. Вони підуть вночі. Як заходили до нас, так і підуть. Вони, як таргани, розбіжаться в різні напрямки і в різні боки”, – каже таролог, передає Главред.

За словами астролога, окупанти дуже ослабнуть на полі бою.

“Вони відчують свою слабкість і не зможуть вести якісь бойові дії. Це буде пов’язано з мобілізацією, зброєю. Це буде пов’язано саме з якимись вказівками зверху. Вказівка зверху нашому ворогові викличе неприємні емоції. Щось їх налякає і вони побіжать”, – заявила таролог.

Коли почнеться визволення України
“Зараз ми не залишаємо ворогові шансів залишитися на наших територіях. Це не будуть процеси світові, а буде таке, що ми щось зробимо. Вони будуть тікати, тому що їм реально стане страшно”, – говорить таролог Стогнушенко.

“Ключовим процесом, коли почнеться звільнення України, будуть бойові дії в Горлівці і 3 населених пунктах. Окупанти будуть в шоці від ЗСУ, там чекатиме їх дуже багато сюрпризів. Єдине, що їм залишиться, тікати. Російська армія навіть буде без командира там”, – заявила вона.

Переговори з РФ
“Переговорів України і Росії не буде жодного разу. Мир настане без переговорів – це 100%. Путін – це вже відпрацьовка. Таке відчуття, що його кудись відправлять, і його хтось буде замінювати. Такі процеси дуже скоро будуть відбуватися. Путін вже втратив свою політичну силу”, – додала астролог.

Читайте також  Названо три міста, які планують захопити російські окупанти

Прогноз на вересень 2023 в Україні
Астролог Яна Тимощук назвала 4 дні, коли краще не ходити в людні місця.

7 вересня – це енергетично важкий день.

“Можемо зіткнутися з агресією. У ці дні краще звернути увагу на свій стан”, – заявила астролог.

14 вересня – найнебезпечніші місячна доба.

“Це “сатанинські дні”. Можна легко посваритися з людьми, конфлікт затягнеться надовго”, – додала Тимощук.

22 вересня – дуже неприємна дата.

“Можна даремно спокушатися і відчувати тривогу. Паніка, перепади настрою, емоційні гойдалки можуть бути у всі ці дні”, – говорить астролог.

28 вересня – можна піти з наміченого шляху.

“Емоції будуть брати вгору і можуть виникнути безліч перешкод. Не варто допускати в своє життя людей, які можуть збити зі шляху”, – говорить Тимощук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.