Воїн ЗСУ пояснив, чому Юля Верба та інші зірки-мовчуни не заслуговують називатись українцями

Військовослужбовець ЗСУ Денис Панченко різко розкритикував знаменитостей, які ведуть блоги на мільйонні аудиторії, але при цьому ні словом не згадують про війну в Україні. Воїн вважає, що такі люди не заслуговують називатися українцями. Одним із яскравих прикладів “мовчунів” він назвав блогерку з Івано-Франківська Юлю Вербу, яка регулярно демонструє прихильникам своє розкішне життя – брендові речі, дорогі автомобілі, стильний одяг.

Інтерв’ю з Панченком записав відомий інфлюенсер у сфері шоу-бізнесу Богдан Беспалов. Відео було опубліковано на YouTube-каналі блогера 1 вересня obozrevatel.com

“Я розумію людей, які бояться воювати, йти на фронт. Але не розумію тих, хто взагалі нічого не робить, не допомагає фінансами, якимись зборами. Є люди, які мають якусь аудиторію, але нічого не роблять для того, щоб наблизити перемогу”, – сказав військовослужбовець ЗСУ.

Особливо здивувала його блогерка-мільйонниця Юля Верба, яка публічно ігнорує війну Росії проти України.

“Я дивився інтерв’ю Антона Тимошенка з Притулою, де вони підняли це питання. Реально Верба абсолютно нічого не робить. Можливо, робить це таємно. Але я погоджуюся з думкою Антона, що це потрібно робити публічно. Тому що зараз тематика війни має підніматися в блогерів. Якщо вона гадає, що це звузить її охоплення, то вона помиляється. Навпаки – її аудиторія буде розширюватися за рахунок того, що вона допомагає військовим. Її навпаки почнуть поважати”, – підкреслив Панченко.

За його словами, він ставиться до їй подібних негативно.

“Якщо ти маєш можливість якось допомогти (фінансово або просто репостом), а ти навіть цього не робиш, то не заслуговуєш називатись українцем. Або навіть просто поділитися з друзями, зробити репост у соціальних мережах. Якщо тобі не подобається в Україні, що тебе тут тримає?” – додав воїн.

Читайте також  "Глобальна загроза людства": експерти розповіли, у чому небезпека анонсованих ядерних навчань Росії

“Ці люди не заслуговують на те, щоб називатися українцями. Тому що вони не роблять нічого для того, щоб допомогти закінчити війну. Вони потім після закінчення війни будуть говорити: “О, ми перемогли, ми це зробили”, – підсумував Панченко.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.