Все вирішиться на велике свято: Який кінець війни пророкували Україні Ванга, Нострадамус, Афонські старці, Нечай та Біблія

Коли закінчиться війна та що передбачили Україні.

В Україні триває війна і багато українців з нетерпінням чекають її закінчення та перемоги. Що ж передбачають знамениті ясновидці, мольфари та святі повідомляється у Тікток.

Згідно з передбаченнями мольфара Радомира, то у молоді, яка народилася в одній державі, а росла під прапором другої, створить третю, зовсім нову Україну, яка буде вільною, європейською, ситою та духовно заможною.

Також він зазначив, що рятуванням саарни стане сила води, яка ніколи не вичерпається. Проте він не став роз’яснювати чи це гідроенергетика, чи відродження Дніпра як транспортна артерія, чи експорт продуктів з унікальних Карпатських джерел.

Пророцтво афонських ченців. Вони дали передбачення, що на велике свято все зважиться. Потрібно терпіти, молитися і не шукати винних. Тоді жити стане краще. Водночас ченці просили нікого не їхати, а тим, хто виїхав, буде дуже важко. Танки нехай їздять, а українцям треба засаджувати землю там, де тільки можна.

Пророцтво Михайла Нечая. Він дійсно знав, що на Україну чекають важкі випробування мольфар говорив про майбутнє як про неминучість начебто буде війна. І так має бути, а потім усе буде гаразд. Головні слова мольфар сказав перед смертю. Він запевняв, що не все слід знати людині. Він міг говорити лише про те, що можна змінити, а про те, що неминуче маг мовчав.

Пророцтво Ванги. Україна стане центром нової цивілізації про це говорять усі одноголосно. Нострадамус говорив, що випробування, які загрожують людству обійдуть Україну стороною. Розбита Україна стане Батьківщиною релігійного християнського відродження.

Згідно з Біблією, в одному з Псалмів Давида знайшовся фрагмент про Україну та Росію. Йдеться про те, що Україна є покликаною країною, а росія – перекладається як зло.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.