Переломний момент: астролог спрогнозувала розвиток війни в Україні

Астрологиня Яна Тимощук спрогнозувала переломний момент у війні з російським окупантами. Після нього бойові дії стануть більш активними.

Переломний момент: астролог спрогнозувала розвиток війни в Україні – today.ua
За словами езотерика, переломний момент очікується 16 листопада, коли Марс перейде у знак Скорпіона та пробуде там до 27 грудня 2023 року. Тимощук зазначила, що у вказаний період очікуються дуже значні втрати, можлива ізоляція, закриття кордонів не тільки в Україні, а й у всьому світі. Це пов’язано із провокаціями на кордонах та новими захворюваннями, які невідомі людству.

Провидиця вважає, що з 27 грудня по 5 лютого 2024 року ініціатива знову перейде на український бік, тому що це буде перший будинок гороскопу, народу. Україна до цього часу здивує весь світ створенням високоточної та ексклюзивної зброї.

“Ми вже зараз займаємося розробками, але все стане відомо у 2024 році. Марс у 2024 році запустить нові розробки, технології, створення зброї”, – пояснила астрологиня.

В Україні очікується масована ракетна атака
Астролог Дмитро Уранус спрогнозував ракетний удар рашистів, який вони готують до Дня Незалежності. Період найбільш вираженої небезпеки – з 19 по 25 серпня.

Переломний момент: астролог спрогнозувала розвиток війни в Україні

Дослідник зірок повідомив, що зараз у карті незалежності спостерігається повернення Марса. Він транзитний у поєднанні з Марсом натальним. Точний аспект був 19 серпня, а аспект в силі – до 25 серпня. Марс також транзитний у поєднанні з прогресивним Меркурієм. У двох динамічних методах прогнозу виходить ціла група сполук з Марсом.

“Це небезпечні аспекти, вони можуть давати несподівані удари. Що і сталося в Чернігові 19 серпня. Я думаю, що всі дні з 19 по 25 серпня досить небезпечні. Раптові ракетні удари можуть бути де завгодно в будь-який момент. Уникайте публічних заходів і місць скупчення людей. Не ігноруйте сигнали тривоги, не перебуваєте в потенційно небезпечних місцях”, – закликав Уранус.

Читайте також  Чехія та Словаччина ремонтуватимуть українську військову техніку

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.